maanantai 4. kesäkuuta 2012

Fresno kypsyy


Fresno on alkanut kypsyttelemään podeja. Ajattelin ensin käyttää nämä samanlailla kuin
viimevuotiset Jalapeño Herculekset, eli juustoa sisään ja pekonia päälle.
Mutta olivat kyllä niin paljon tulisempia kuin Jalapeñot mitä olen kasvatellut, että pitää käyttää nämä pois muulla tavalla.

Ja vähän offtopiccina, blogini ei näytä lukijoita enää ollenkaan. Mitä nettiä selasin niin sitä tuntuu olevan paljon liikkeellä, häviää itsekseen ja saattaa välillä palata. Olen poistanut lukijat gadgetin ja asentanut sen uudelleen, mutta eipä ole auttanut. Ei auta kuin odotella jos se alkaisi toimimaan.

Huomasin juuri, että lukijat näkyy kyllä esikatselussa.

4 kommenttia:

 1. Oletko mahdollisesti muuttanut blogisi otsikon?

  Kokeilin itse blogin otsikon muuttamista, kun mielestäni näytti siltä, että se on syypää lukijoiden häviämiseen. Muutaman viikon päästä otsikon vaihtamisesta lukijat hävisivätkin, ja tilalle tuli virheilmoitus.

  Lähimuistihäiriö teki tepposet, enkä muistanut minkä muutoksen tein. Nyt löysin alkuperäisen otsikon jostain muistiinpanotiedostostani. Otsikon palauttaminen alkuperäiseen asuun toi lukijat takaisin.

  JS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsikon nimeä en ole vaihtanut, mutta taustakuvan ja fontin vaihdoin. Olisiko sitten siinä vika? Tuntuu olevan aika monella sama ongelma.

   Poista
 2. Jotenkin se liittyy tuohon etusivun tietojen päivitykseen. Virhe toistuu kun muutan otsikkoa, ja poistuu kun palautan sen takaisin. Kokeile tapahtuuko mitään jos laitat välilyönnin otsikkoon(Miksun Chilit) ja päivitä se, ja sitten muutat sen taas takaisin ja päivitä.

  JS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän toimi, eipä olisi tullut itselle ensimmäisenä mieleen.
   Kiitos avusta.

   Poista